Aile Sağlığı merkezinin yıkımına başlandı

Aile Sağlığı merkezinin yıkımına başlandı
Diyarbakır’ın Merkez Sur ilçesinde uzun süredir gündemde olan İskenderpaşa Aile Sağlığı Merkezi’nin yıkımı nihayet başlatıldı. Yıkım, 15 gün içinde tamamlanması planlanıyor.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Merkez Sur ilçesi, İskenderpaşa Mahallesi’nde bulunan ve 6 Şubat depremlerinde ağır hasar gören İskenderpaşa Aile Sağlığı Merkezi binasının yıkımı sonunda başladı.

Binanın yıkımı, geçtiğimiz günlerde Tigris Haber Gazetesi’nde gündeme gelmiş, ilk firmanın binayı metruk hale getirip eşyaları söküp götürmesi sonrası vatandaşların tepkisine neden olmuştu.

yikim-1.jpg

Haberin ardından Sur Kaymakamlığı, yıkım sürecini hızlandırmak amacıyla başka bir firma ile anlaşarak yıkım çalışmalarını yeniden başlattı.

yikim-2.jpg

Bugün sabah erken saatlerde başlayan yıkım, küçük iş makineleriyle gerçekleştiriliyor ve sürecin 15 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

yikim-3.jpg

Mahalle sakinleri, binanın metruk hale gelmesinin ardından yaşadıkları güvenlik endişelerinin sona erecek olmasından memnun. Yıkımın bir an önce tamamlanmasını isteyen mahalleli, bu gelişmenin kendilerini rahatlattığını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.