21 Haziran 2024 Dolunay: Burçlara ne getiriyor?

21 Haziran 2024 Dolunay: Burçlara ne getiriyor?
21 Haziran 2024'te Ay dolunay evresinde olacak.

TİGRİS HABER - İşte bu astronomik olayın her burç için getirecekleri:

Koç Burcu

İşinizi düzene sokup patronunuzla zam konusunda konuşmanın zamanı geldi. Sadece kelimelerinizi önceden düşünmeyi ve patronunuzun sizi ciddi bir insan olarak görmesi için uygun şekilde giyinmeyi unutmayın. Bu aynı zamanda iş değiştirmek için de iyi bir zamandır.

Boğa Burcu

Boğa burcu, eğitimleriyle ilgili veya önemli belgelerle ilgili bazı faaliyetleri tamamlayabilir. Başka bir ülkeye bir gezi yapmayı planlıyorsanız, rastgele ve pek de hoş olmayan durumlar mümkün olduğundan, gidiş ve dönüş rotasını dikkate almayı ve her şeyi yanınıza alıp almadığınızı kontrol etmeyi unutmayın.

İkizler

Bu hava burcunun temsilcileri, ister hala kurtulamadıkları bir kişi, ister uzun süre geri ödeyemeyecekleri bir kredi olsun, sonunda bir tür bağımlılığa veda edebilecekler. Zor bir durum sona erecek ve İkizler rahat bir nefes alabilecektir.

burc-002.jpg

Yengeç

Yengeç burcu için ortaklık konusu ön plana çıkacak. Sevdiğiniz kişiye yeterince ilgi gösterip göstermediğinizi veya belki de artık tüm bunlara ihtiyacınız olmadığını düşünmenin zamanı geldi. Etrafınızdaki insanlardan bazı önemli cevaplar gelebilir: Otobüs durağında sizi endişelendiren aynı şey hakkında başka birinin konuştuğunu duydunuz ve böylece uzun süredir kafanızı kurcalayan bir sorunu bir anda çözmüş oldunuz.

Aslan

Ateş burcunun temsilcileri, boyunlarına ağır bir yük gibi asılan bazı zor görevleri, bazı projeleri tamamlayacaklar. Herhangi bir tedavi görüyorsanız, ara sonucu görebileceksiniz: Tedaviye devam mı edeceksiniz yoksa başka yöntemler denemenin zamanı mı geldi?

Başak

Başak burcu için kişisel ilişkilerle ilgili güvenlik söz konusu olacaktır. Başak, birlikte mi kalacaksınız yoksa yeni partnerinizden ayrılmaya mı karar vereceksiniz - bu noktada her şey netleşecek. Çocuğunuz varsa bazı sorunları onlarla çözmeniz gerekecektir. Havanın uygun olması, yaratıcı süreçlerin tamamlanmasıdır (bir tabloyu bitirmek, bir kitabı bitirmek, müzik parçanızı birine sunmak vb.).

Terazi

Gayrimenkul ile ilgili konularla ilgileneceksiniz. Bir daireyi, garajı, villayı satmayı düşünmenin zamanı geldi ya da tam tersine gayrimenkul satın alabilirsiniz. Uzun zamandır yenilemek istiyorsanız şimdi başlamanın tam zamanı. Ayrıca ebeveynlerinize de sorumluluk gösterin; desteğinize ihtiyaçları var.

Akrep

İnsanlarla yazışmalar veya toplantılar sayesinde nihayet önemli belgeleri ve size uzun süredir işkence eden bazı soruların yanıtlarını alacaksınız. Bu dönemde hayatınızda daha bilge ve daha deneyimli biriyle tanışmanız muhtemeldir.

burc-001.jpg

Yay Burcu

Maddi konularınızı halletmeniz gerekecek. Hesaplarınızı düzene sokun, süresi dolarsa banka kartınızı yeniden düzenleyin, tüm borçlarınızı ödeyin veya para verdiğiniz kişilerden borçları tahsil edin. Patronunuzdan zam isteyebilirsiniz. Şimdi özgüveniniz üzerinde çalışmak için iyi bir zaman.

Oğlak

Bu dolunay burcunuza doğru ilerleyecek ve bu nedenle tüm dikkatler üzerinizde olacak. Bu nedenle görünüşünüze dikkat etmelisiniz. Şu anda inisiyatif alabilir ve ön plana çıkabilirsiniz. Sahip olduğunuz her yetenek ve beceri toplum tarafından fark edilebilir, kendinizden bahsetmekten çekinmeyin.

Kova

Karanlıktan çıkıp tecritten vazgeçmelisiniz. Gizli bir şey sona erebilir - gizli bir iletişim, bir tür faaliyet. Uzak tutulan bazı temaslar kesilebilir (örneğin bir mektup arkadaşının iletişimi kesmeye karar vermesi). Hastaneden taburcu olmanın yanı sıra göçle ilgili sorunlar da çözülebilir (bir sanatoryumda uzun süreli tedavinin tamamlanması vb.).

Balık

Balık burcu sosyal konularla meşgul olacak. Bir grup insanın, ilgi duyulan bir topluluğun veya bir çalışma ekibinin bir şekilde size saygı göstermesi muhtemeldir. Sosyal ağlara ara vermek, hesaplarınızı silmek veya silmek isteyeceğiniz bir durum söz konusu olabilir. 22 Haziran'dan sonra belli bir arzunun gerçekleşmesi de çok muhtemel, uzun zamandır istediğinizi alacaksınız.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.