14 kişinin Müslüman olmasına vesile oldu, takdir topladı

14 kişinin Müslüman olmasına vesile oldu, takdir topladı
Diyarbakır’ın tarihi Ulu Cami’sini ziyaret eden yabancı misafirlere sunduğu 6 dilli rehberlik hizmetiyle tanınan din görevlisi Yaser Zana Aydın, beş yıl içinde yaklaşık 14 kişinin İslam’ı kabul etmesine vesile oldu.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın tarihi Ulu Cami’sini ziyaret eden yabancı misafirlere sunduğu 6 dilli rehberlik hizmetiyle tanınan din görevlisi Yaser Zana Aydın, beş yıl içinde yaklaşık 14 kişinin İslam’ı kabul etmesine vesile oldu. Bu başarı dolayısıyla Yaser Zana Aydın, büyük bir takdir topladı.

Aydın, “Şimdiye kadar 14 kişinin Müslümanlığa geçtiğini gördük, buna şahitlik ettik. Sur İlçe Müftülüğü olarak çeşitli ikrar programları düzenledik. En son bir Alman vatandaşı burada Müslüman oldu ve bu gerçekten bizleri ziyadesiyle mutlu etti” şeklinde konuştu.

Tarihi Ulu Camii'nin rehberlik hizmetlerinde, ziyaretçilere İslam’ı doğru bir şekilde tanıtmaya devam eden Yaser Zana Aydın’ın, uluslararası düzeyde de olumlu etkiler yarattığı ifade ediliyor. Camii yönetimi ve ziyaretçiler, Aydın’ın bu anlamlı çalışmalarından dolayı kendisini tebrik etti.

Diyarbakır İl Müftüsü Celal Büyük, Tarihi Ulu Camiyi ziyarete gelen yabancı misafirlerimize ziyaret esnasında 6 dilde rehberlik hizmeti sunan ve beş yıl içerisinde yaklaşık on dört kişinin Müslüman olmasına vesile olan din görevlisi Yaser Zana Aydın'ı tebrik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum