VİDEO - Elaldı'dan taraftarlara çağrı: İçinizdeki provokatörleri uyarın!

VİDEO - Elaldı'dan taraftarlara çağrı: İçinizdeki provokatörleri uyarın!
Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Cumartesi (Yarın) günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı ligin son maçı olan Menemenspor, karşılaşmasının biletlerinin satışında yaşanan gerginlik ile ilgili bir açıklama yaptı.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Stadyumda açıklama yapan Başkan Elaldı, bu şekilde izdihamlar yaratılarak, kulüp üzerinden provokasyonlar oynandığına işaret ederek, “Bu içimize sızan provokatörler, bu kulübün kötülüğünü isteyen, bu kulübün geleneğine, ahlakına uymayan şekilde davranan insanları uyarın!” dedi.

Diyarbakır stadyumunda bilet satış yeri açmalarının sebebinin geçen haftaki maçta yaşanan sahte biletlerin önüne geçmek olduğunu ifade eden Elaldı, “Herkes düzenli bir sıraya girse düzenli ve uygar bir şekilde sıralamadan sonra burada bulunan tüm taraftarlarımız biletini alabilecek. Ama bu şekilde izdiham yaparak, bizim üzerimizden provokasyonlar oynanıyor. Bakın yarın önemli bir maçımız var. Bu içimize sızan provokatörler, bu kulübün kötülüğünü isteyen, bu kulübün geleneğine, ahlakına uymayan şekilde davranan insanları uyarın! Bu bir provokasyondur ve bunu bizim kulübümüzün üzerinden oynanan oyunlardır. Lütfen aklı selim bir şekilde bu oyunlara gelmeyelim. Düzgün bir sıra yapalım çok kısa bir süre içerisinde 8 tane olan bilet satış noktasını 15-16’lara çıkaracağız. Ancak düzenli bir sıra olması lazım. Bilet kuyruğunda hakarette bulunan insanlar bizden değildir. Bunu herkes bilsin ki onlar bizim taraftarımız olamaz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum