Sürekli 1829 işçi alınacak...Bugün yayımlandı Başvuru şartları ve tüm detaylar!

Sürekli 1829 işçi alınacak...Bugün yayımlandı Başvuru şartları ve tüm detaylar!
Milli Savunma Bakanlığı, işgücü ihtiyacını karşılamak üzere yeni bir duyuru yayınladı. Bu duyuruya göre, Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde 1829 kişilik işçi alımı gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar bu yazımızda...

TİGRİS HABER - Milli Savunma Bakanlığı, işgücü ihtiyacını karşılamak üzere yeni bir duyuru yayınladı. Bu duyuruya göre, Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde 1829 kişilik işçi alımı gerçekleştirilecek. İşçi alımı, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak ve sürecin detayları ilgili kurumun internet sitesinde bulunabilecek.

Yapılan duyuruya göre, Milli Savunma Bakanlığına bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında 1.829 kişi için açıktan sürekli işçi temini yapılacak. Başvurular, Türkiye İş Kurumu tarafından alınacak ve ilgili detaylar da kurumun resmi internet sitesinden erişilebilir olacak.

Başvuru tarihleri 24 Nisan ile 29 Nisan 2024 tarihleri arasında olacak. İş arayanlar, bu süre zarfında başvurularını Türkiye İş Kurumu sayfası üzerinden gerçekleştirebilecekler. Bu önemli duyurunun, iş arayanlar için fırsatlar sunacağı ve istihdam alanında katkı sağlayacağı bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.