Küme düşen takım, bir sezonda 188 gol yedi!

Küme düşen takım, bir sezonda 188 gol yedi!
Diyarbakır Süper Amatör Ligi B grupta mücadele eden ve ligden düşen Gazilerspor, oynadığı 26 karşılaşmadan tam 188 gol yiyerek Diyarbakır amatör küme maçlarında en fazla gol yiyen takımı oldu.

Özel -Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Diyarbakır Süper Amatör Ligi B Grupta kümeye düşen Gazilerspor, ligde oynadığı 26 karşılaşmada 188 gol yiyerek ve maç başına 7.23'lük gol oranlıyla sezonu kapattı. Gazilerspor, sezonun ilk maçında Bağcılarspor ile 3-3'lük beraberlik sonrası, sezon sonuna kadar ne bir galibiyet, ne de bir beraberlik alamadı. Ligde en fazla gollü ise ligin 7'nci haftada oynadığı Diyarbakır Sur Bağıvarspor karşısında 17-1' lik skorla alarak, en çok gol yediği karşılaşma oldu

Gazilerspor, sezon boyunca 10 ve üstü gol yediği maçlar şöyle;

Ligin 4'ncu haftasında KayapınarBelediyespor'dan 10 - 0

6'nci haftasında Diyarbakır 639 spor'dan 11 - 0

7'nci haftasında Diyarbakır Sur Bağıvarspor'dan 17 -1

10'ncü Haftasında Diyarbakır Ova Yıldızlarıspor'dan 10- 0

13'ncü Haftasında PasurBelediyespor'dan 12-0

14'ncü Haftasında Diyarbakır Bağcılarspor'dan 10-3

15'nci haftasında Diyarbakır Sur Belediyespor'dan 14-1

17'nci haftasında Diyarbakır KayapınarBelediyespor'dan 10-4

19'ncı haftasında Diyarbakır 639 spor'dan 10-3

24'ncü haftasında Çüngüş Belediyespor'dan 13-0

Gazilerspor oynadığı 26 karşılamada en çok gol yediği 10 maçta toplamda 117 gol yiyerek ligde en fazla gol yiyen takım oldu.

200 gol yemiş olsaydık da ligden çekilmeyecektik

Gazilerspor Kulüp Başkanı Edip Koçabük, sezon başında hedeflerinin ligi iyi bir yerde bitirmek olduğunu belirterek, "Bu takımı kurduğumuzda asıl hedefimiz ligi iyi bir yerde bitirmekti. Ancak kendi imkanlarımızla, kendi öz kaynaklarımızla ligi bitirmek istiyorduk. Netice itibariyle, kötü giden diğer takımlar gibi biz de ligden çekilebilirdik. Ama çekilmedik. Takımda oynayan sporcu kardeşlerimizi, spordan koparmak istemedik. Spordan kopan çocuklarımızın kötü alışkanlıklarını biliyoruz. Biz de bu gençlerimizi bu kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına, ligden çekilmeyi düşünmedik. 200 gol yemiş olsaydık bile sezonu tamamlama konusunda kararlıydık. Ligde şampiyon olmayacağımızı biliyorduk, ama bu kadar kötü olabileceğini de düşünmedik. Bu kadar çok gol yemek, bizi de üzdü" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.