Amedspor, Soma hazırlıklarını sürdürdü

Amedspor, Soma hazırlıklarını sürdürdü
Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup Lideri ve şampiyonluğun en büyük adayı Amedspor, deplasmanda oynayacağı Somaspor hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü.

Özel -Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup Lideri ve şampiyonluğun en büyük adayı Amedspor, deplasmanda oynayacağı Somaspor hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Mesut Bakkal, neşeli geçen idman sonrası Tigris Haber'e yaptığı açıklamada, "Başımız dik ve gönlümüz ferah gidiyoruz" dedi.

Şeyhmus Özer Tesislerinde bugün sabah saat 10.30'da deplasmanda oynanacak Soma maçı hazırlıklarını sürdüren Amedspor'da yüzler gülmeye başladı. Neşeli geçen idmanda futbolcuların ve teknik heyetin oldukça neşeli oldukları dikkat çekti.

amedspor-soma-maci-hazirliklari-1.jpeg"Başımız dik, gönlümüz ferah gidiyoruz"

İdman sonrası özel açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mesut Bakkal, hafta sonu oynayacakları Soma maçına kilitlendiklerini söyledi. Bu maçın kendileri ve camia için ne kadar önemli olduğunun farkında olduklarını anlatan Bakkal, "Futbolcu kardeşlerim dün ve bugünkü idmanda ortaya koydukları mücadele ile Soma maçını ne kadar ciddiya aldıklarını gösterdiler. Başımız dik ve gönlümüz ferah gideceğiz. Bu maçı ciddiye alıyoruz. Bizim için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bize neyi kazandıracağını, neyi kaybettireceğini çok iyi biliyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Yönetim, taraftar ve camia olarak başarıya kitlenmiş durumdayız. Her zaman yanımızda olduklarını biliyoruz. Desteklerine devam edeceklerini de biliyoruz. Biz de bize güvenen yöneticilerimizi ve taraftarımızı seviyoruz. Onları mahçup etmeyeceğimizi sizin aracılığınızla onlara duyurmak istiyoruz" dedi.

Bekar futbolcular kampa girdi

Stoper bölgesinde oynayan Uğur Gezer ile Batuhan Tur'un durumunun iyi olduğu müjdesini veren Bakkal, Cezalı Berk İsmail Ünsal dışında, takımda eksik futbolcu bulunmadığını söyledi. Sabah idmanı sonrasında bekar futbolcuların Soma maçı için kampa girdiği bilgisini veren Bakkal, "Sabah idmanından sonra bekar futbolcularımız kampa alındı. Evli futbolcularımız evlerine gidiyor tabi ki. Takım olarak cezalı Berk İsmail Ünsal ile Dijlan Aydın dışında bir eksiğimiz yok" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.