Yolcu Uçağı Türbülans Nedeniyle Acil İniş Yaptı; Ölü ve yaralılar var

Yolcu Uçağı Türbülans Nedeniyle Acil İniş Yaptı; Ölü ve yaralılar var
İngiltere'nin başkenti Londra'dan havalanan Singapur Havayolları'na ait bir uçak, kötü hava koşulları nedeniyle Bangkok'a acil iniş gerçekleştirdi.

TİGRİS HABER - İngiltere'nin başkenti Londra'dan havalanan Singapur Havayolları'na ait bir uçak, kötü hava koşulları nedeniyle Bangkok'a acil iniş gerçekleştirdi. Yolculuk sırasında karşılaşılan şiddetli türbülans nedeniyle bir yolcunun hayatını kaybettiği ve 30 yolcunun yaralandığı açıklandı.

Singapur Havayolları tarafından yapılan açıklamada, SQ321 sefer sayılı Boeing 777-300ER tipi uçağın yolculuk esnasında yoğun türbülans yaşadığı belirtildi. Açıklamada, "Uçakta 211 yolcu ve 18 mürettebat bulunuyordu. Maalesef türbülans nedeniyle bir yolcumuz hayatını kaybetti ve bazı yolcularımız yaralandı" ifadelerine yer verildi.

Tayland merkezli 3PlusNews, olayın ardından acil durum ekiplerinin Bangkok'a acil iniş yapan uçağın yolcularına tıbbi müdahalede bulunduğunu bildirdi. Uçağın Singapur Changi Havaalanı'na yerel saatle 18.10'da varması planlanıyordu.

Bu olay, uçak yolculuklarında yaşanabilecek beklenmedik durumların ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, yaşanan olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattıklarını duyurdu. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.