VİDEO - Jandarma, tarım fuarında tanıtım yaptı

VİDEO - Jandarma, tarım fuarında tanıtım yaptı
 Özel Haber
Diyarbakır Mezopotamya 15. Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapsamında stand ajan jandarma ekipleri, yaptıkları çalışmalar ve son teknoloijik aletlerin güvenlik işlerinde nasıl kullanıldığı hakkında bilgi verdi.

Haber: Mehmet TÜRK - Kamera: Mahsum RENÇBER

TİGRİS HABER - Dün açılışı yapılan Mezopotamya 15. Tarım ve Hayvancılık Fuarının girişinde stand açan İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, suç işlenmesini önlemek amacıyla caydırıcı amaçlı hazırladıkları çalışmaları, vatandaşlara anlattı.

jandarma-fuarda-tanitim-yapti-2.jpg

Meydana gelecek olası trafik kazalarında yapılması gerekenleri ve trafik yola konulması gereken trafik işaretleri hakkında vatandaşlara bilgi veren jandarma ekipleri, ebeveynleriyle birlikte gelen çocuklara da eğitici boyama ve hikaye kitabı hediye etti.

jandarma-fuarda-tanitim-yapti-1.jpg

Yollarda drone ile hız ve ışık kontrolü yaptıklarını anlatan jandarma ekipleri, yüz tanıma sistemiyle de suçluların nasıl bulunduğunu detaylarıyla gösterdi. Jandarma ekipleri, uyuşturucuya karşı alınan teknolojik önlemleri de Tigris Haber aracılığıyla anlattı.

jandarma-fuarda-tanitim-yapti-3.jpg

Alkol kontrolü gibi üflemeyle insanların uyuşturucu kullanıp kulanmadığını tespit edebildiklerini anlatan jandarma ekipleri, suçu ve suçluyu önlemeye yönelik çalışmaları, teknolojik aletlerin yardımıyla daha kolay yapıldığını anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.